PakPandir's

Friday, January 20, 2012

Cara Mengelak dari Crazy Admire ;D

tgok lah ! crazy admire -.-' muke pon da mcm crazy !

weih . tajuk gempak ! haha . jgn mcm2 . aku xde admire oke . aku just cite dari pgalaman membe2 aku :D oke . kmbali pada tajuk , aku tahu korang sume hot hot :D woot woot ! so , msti ade admire kan ? lau dpt admire yg baek tu oke laa . yg selalu bg hadiah , kirim slm . tu oke lagi . tp cuba byg lau ade crazy admire ? tak tahu camne ? lebih kurang camni . lau dea nmpak korang , tkejar2 . mjerit2 ? -.-' aduhh seksa duhh ! oke , mule2 kite kena cari orang utk dijadikn contoh :D korang rase sape ? haha . aku nk amek budak cool !  haha . sape lagi yg cool dari kwn baik aku ? aku tak jumpe lagi org yg bole cool lebih dari dea :D sape ? oke ! name dea Noor Idzham B. Lazim . tapi , kitorang pggil dea Am je . korang tak kenal ? haduuh -.- rugi duhh . cube2 la kenal dea . tapi susa nk rapat ngn dea nie . dea kn cool :P oke strt . 

bayangkan . Am sedang bjalan2 di Pavi bsama kwn2 die . yeah . ramai sgt . aku , amir , alep , mus . sng cite budak laki ramai laa . then tibe2 ade Admires dea gak kt situ . diulangi Admiressssss . so , betapa byknye . bukan admire biase , tapi crazy admires . bile nmpak am pon . habeeeees -.-' cara nk elak ? tgok nie :D



  • Am pura-pura jadi patung kt situ . yeah , mcm patung yg peragakan baju2 tu . alaa , tahan la kjap , walaupun dorang kerumun . sekejap je . nnti dorang bla laa . tapi pastikn korang xbgerak dan bersin mahupun mgenyit mata ! ahaha .seksa duhh -.-'
  • Am mintak pertolongan membe2 die kepung die . so , perempuan2 tersebut takkan berani sbb membe2 am mmg miang tahap gaban kecuali aku ! ahaha . :3 so , girls tu takkan berani sbb dtg dkt je da kena ngorat :P
  • Am lari masuk tandas lelaki :D yeah . lelaki mmg berani masuk tandas perempuan . tapi perempuan tak akan berani masuk tandas lelaki ! betul tak ? ahaha .
  • Am menjerit 'tolong saya diperkosa' sah2 . bukan setakat die je yg mnjerit . admire2 dea pon mnjerit ! ahaha . tapi aku rase , trick nie bahaya . sbb yg akn disuspek memperkosa aku dan rakan2 -.-' *am kao jgn buad yg nie !
  • ape lagi ? Am buad2 gile kt situ . bahaha . bukn admire je lari . aku ngn membe2 pon taknak ngaku am nie membe ! :D ahaha . maaf lah am . mmg post nie utk kutuk2 kau pun ! ahaha 
  • Hmm , agak ganas bunyinye . tapi ape kate kau tinggalkn kwn2 kao dan berlalu pergi dgn admire2 tu . dan pastinya kitorang ternganga :o sbb aku tahu kau takkan buad :P *am nie pemalu . aww aww :3


dahh . tu je kott . lau byk2 nnti nages si am nie -.-' haha . oke . korang cube la . mgkin berkesan , mgkin tak . alaa , lau aku , aku lyn je admire tu :P bahaha . tak salah kan ? sbb tu la Allah jadikn aku takde admire . lau tak ? -.-' ahaha . oke thats All , trimas readin . sebarang ketidakpuashatian atau nk komen ape2 pgy kt chat oke :D harap sgt . :D

PHOTO INFO :
Noor Idzham [budak cool] :3 hewhew


Wednesday, January 11, 2012

FAKE FAMILY

heyhoy readers :D cehh , macam ramai sgt reader aku -.-' tapi sekali sekala takpe kan :3 oke hari nie aku nk cite psal FAKE . ape ? F A K E *eja satu2 ohhhh nooooo tidaaaak . *jangan over la bangang haha . oke , smua orang sah2 benci bnde nie ! xde sape yg suka ! kan kan kan ? oke straight to the point . nk kenal dgn keluarga FAKE ? jom ;D *chop chop , sape2 yg malas membaca , baek jgn bace , post nie panjang dan tak penting pon cuma bebelan si meyo nih :DD

MR. ACC FAKE
ini adalah ketua keluarga FAKE . kenapa ? sebab kes fake nie yg paling berat . iaitu akaun fake ! paham ? oke kebanyakkan fake2 nie berlaku kt laman sosial , dan contoh yg terhebat mstilah FACEBOOK ! korang mesti pena dgr , tgok atau baca ttg akaun fake nie kan ? yeah . contohnya macam yg berlaku kt my bestie :D 
Nik Nur Ain Hayyumi Bt Nik Mohd Azizan
waah . full name , hebat kan aku boleh hafal name dea yg panjang tu ? :3 woot2 *padahal aku tanye dea :P ahaha . yeah . akaun fb dea yg ori name Mimi Azizan . tapi ade orang copycat dan mggunakan name Ayumi Azizan . -.-' fake acc . aku pon tak tahu kenapa perlunya buad fake acc -.-' mungkin dorang nk burukkan yumi , or nk cari kwn . or whateva laa .tapi yg pasti Fake Acc adalah yang paling teruk -.-'

MRS. FDP [fake default picture]
wahh . ape tuhh -.-' jangan nk tkejut sangat . sbb bnde byk jadi . name dea yg pelik . orang2 biase panggil gambar fake . camne ? korang perasan tak , kadang2 bile ade orang add korang kt FACEBOOK ! *maaflah , mmg fb je contoh utk aku :P . gambar artis , kartun , kereta . and ape2 lagi . -.-' oke kali nie gunekn aku sbgai contoh . *waaaa , aku jadi contoh hewhew :3 . aku bukak fb then ade org add , waaa org add aku laa . -.-' then bukak2 , gamba NOH HUJAN ! kenapa NOH HUJAN pulak jadi contoh ? bia laa . ahaha then korang tau la kan , camne perasaan aku . *whoa whoa . noh add aku la siall . then aku pon bukak profile . aik , pasaipa nama dia AZIM TOCENG ? what . fake fake fake . fuck . ops terlepas :3 camtu jugak gamba kereta , kartun . memangla best lau tibe2 boboiby nk kwn kite , tp lau tu FDP ? xpyh laa -.-' tapi . jangan igt kartun , kereta , motor , artis ataupun ape2 lagi laaa je FDP . ade lagi , ari tu aku tgok budak nie gune gamba sorang budak perempuan yg aku kenal . aku tanye la "gamba siapa nie ?" die jawab "adik i :)" . aku ckp la "tahniah kerana percubaan anda , tapi saya tak tertipu . nie bukan adik awak " then aku terus kena BLOCK ngn budak uh -.-' mampus dea laa .

FAKE STATUS jr.
waaa . mesti korang xpena dgr lagi kan ? yer2 , bnde nie da lame berlaku . tapi orang jrg perasan . maksud FS nie ialah contohnya mcm nie . 
ade sorang budak name , emm , siape ek nak jadi contoh ? kejaap2 haa , name MUS . sbb ape MUS ? enta , aku baru lepas like status dea . so , gune je la name dea sbg contoh.
oke MUS nie update la satu status , contohnya "aku pegy futsal tadi pastu kena ngorat ngn ahmoi cun . rugi aku tak respons . kenapa la aku malu :3 hewhew."
oke . jgn tanye kenapa status tu . ape yg dimaksudkan FakeStatus ialah MUS TIPU ! dea tak pegy maen futsal pon haritu , dea maen badminton kt SINAMAX -.-' dan yg ngorat dea bukan ahmoi , tapi BAPOK ! haha . kesian kt mus . so , paham ? fakestatus sama la dgn status palsu yang menipu anda yg membacanya dgn perasaan terharu -.-' itu saja kott .

 FAKE???
err , maaf ruangan ni x diisi , sbb aku xhabis kaji lagi keluarga FAKE nie . -.-'

thats all , sekian saje dari saya meyOOmar , pengkaji Fake Family untuk blog MES . trimas readin :D sebarang komen atau cadangan sila pergi ke rightside tab , kt navigation tu tekan chat , dan post kt situ . jgn nk simpan dlm hati . tulis je kt chatbox tu . aku tau , sbb MUS tgh bengang bile bace bnde nie . MUS , tekan chatbox skang :PP

TRIMAS READERS ;D


PHOTO INFO
FAKE FAMILY . LOL


MIMI AZIZAN ;D

MUS ECHO :P

NOH HUJAN :3 *xtau kenapa nk letak gamba die -.-'