PakPandir's

Saturday, April 21, 2012

hey , listen this !




you got a misunderstanding :|

hey dear , sincerely , its not about you . awak , ape nie ? i tk pham laa . im still count on you and still loving you laa . i just takde masa , takde kedit nk reply all msg2 u . masa pun takde , sampai nk bukak fb pun takde masa . sebuk laa . ari nie i bukak , tgok profile u , then terbaca status u "bgus nye awak main conteng jer hati saya kan.. Thanz bro ! #" . okey , terasa . so , skang nie i rasa u da salah phm . segala semua status i sebelum nie , bukan pasal u laa ! it is about my mama . she is going fly to connecticut . thats why , i said "i lost you" . one more , "nevermind i find someone like you" is my expression to find someone that can be sharing story with me . so ? can you understand me dear ? if i want to "conteng2" like u said . hey , if i done , i have remove you on my blog . please dear . now , i tak tahu ape status kite . dan , hmm please . i need a time , bukan saje2 taknak tegur , call or txt you . sorry sorry , i dgn family prob lagi . sbb tu i ade ckp jgn txt i , bukan sebab ape , tapi sbb i maybe tak bls , sbb i da jrg pgg phone . huh , okey . thats all . so , are u still misunderstanding ? or anything more ? tell me please .

Thursday, March 29, 2012

especially for you F ;)

i think i have fall for you girl :D can you be my only girl ! my ONE THING <3






ONE THING
I tried playing it cool
Girl when I'm looking at you
I can't ever be brave
Cause you make my heart race

Shot me out of the sky
You're my kryptonite
You keep making me weak
Yeah, frozen and can't breathe

Some things gotta give now
Cause I'm dying just to make you see
That I need you here with me now
Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Now I'm climbing the walls
But you don't notice at all
That I'm going out of my mind
All day and all night

Some things gotta give now
Cause I'm dying just to know your name
And I need you here with me now
Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

So get out, get out, get out of my mind
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

You've got that one thing

Get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Get out, get out, get out of my mind
And come on, come into my life
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Friday, January 20, 2012

Cara Mengelak dari Crazy Admire ;D

tgok lah ! crazy admire -.-' muke pon da mcm crazy !

weih . tajuk gempak ! haha . jgn mcm2 . aku xde admire oke . aku just cite dari pgalaman membe2 aku :D oke . kmbali pada tajuk , aku tahu korang sume hot hot :D woot woot ! so , msti ade admire kan ? lau dpt admire yg baek tu oke laa . yg selalu bg hadiah , kirim slm . tu oke lagi . tp cuba byg lau ade crazy admire ? tak tahu camne ? lebih kurang camni . lau dea nmpak korang , tkejar2 . mjerit2 ? -.-' aduhh seksa duhh ! oke , mule2 kite kena cari orang utk dijadikn contoh :D korang rase sape ? haha . aku nk amek budak cool !  haha . sape lagi yg cool dari kwn baik aku ? aku tak jumpe lagi org yg bole cool lebih dari dea :D sape ? oke ! name dea Noor Idzham B. Lazim . tapi , kitorang pggil dea Am je . korang tak kenal ? haduuh -.- rugi duhh . cube2 la kenal dea . tapi susa nk rapat ngn dea nie . dea kn cool :P oke strt . 

bayangkan . Am sedang bjalan2 di Pavi bsama kwn2 die . yeah . ramai sgt . aku , amir , alep , mus . sng cite budak laki ramai laa . then tibe2 ade Admires dea gak kt situ . diulangi Admiressssss . so , betapa byknye . bukan admire biase , tapi crazy admires . bile nmpak am pon . habeeeees -.-' cara nk elak ? tgok nie :D



  • Am pura-pura jadi patung kt situ . yeah , mcm patung yg peragakan baju2 tu . alaa , tahan la kjap , walaupun dorang kerumun . sekejap je . nnti dorang bla laa . tapi pastikn korang xbgerak dan bersin mahupun mgenyit mata ! ahaha .seksa duhh -.-'
  • Am mintak pertolongan membe2 die kepung die . so , perempuan2 tersebut takkan berani sbb membe2 am mmg miang tahap gaban kecuali aku ! ahaha . :3 so , girls tu takkan berani sbb dtg dkt je da kena ngorat :P
  • Am lari masuk tandas lelaki :D yeah . lelaki mmg berani masuk tandas perempuan . tapi perempuan tak akan berani masuk tandas lelaki ! betul tak ? ahaha .
  • Am menjerit 'tolong saya diperkosa' sah2 . bukan setakat die je yg mnjerit . admire2 dea pon mnjerit ! ahaha . tapi aku rase , trick nie bahaya . sbb yg akn disuspek memperkosa aku dan rakan2 -.-' *am kao jgn buad yg nie !
  • ape lagi ? Am buad2 gile kt situ . bahaha . bukn admire je lari . aku ngn membe2 pon taknak ngaku am nie membe ! :D ahaha . maaf lah am . mmg post nie utk kutuk2 kau pun ! ahaha 
  • Hmm , agak ganas bunyinye . tapi ape kate kau tinggalkn kwn2 kao dan berlalu pergi dgn admire2 tu . dan pastinya kitorang ternganga :o sbb aku tahu kau takkan buad :P *am nie pemalu . aww aww :3


dahh . tu je kott . lau byk2 nnti nages si am nie -.-' haha . oke . korang cube la . mgkin berkesan , mgkin tak . alaa , lau aku , aku lyn je admire tu :P bahaha . tak salah kan ? sbb tu la Allah jadikn aku takde admire . lau tak ? -.-' ahaha . oke thats All , trimas readin . sebarang ketidakpuashatian atau nk komen ape2 pgy kt chat oke :D harap sgt . :D

PHOTO INFO :
Noor Idzham [budak cool] :3 hewhew


Wednesday, January 11, 2012

FAKE FAMILY

heyhoy readers :D cehh , macam ramai sgt reader aku -.-' tapi sekali sekala takpe kan :3 oke hari nie aku nk cite psal FAKE . ape ? F A K E *eja satu2 ohhhh nooooo tidaaaak . *jangan over la bangang haha . oke , smua orang sah2 benci bnde nie ! xde sape yg suka ! kan kan kan ? oke straight to the point . nk kenal dgn keluarga FAKE ? jom ;D *chop chop , sape2 yg malas membaca , baek jgn bace , post nie panjang dan tak penting pon cuma bebelan si meyo nih :DD

MR. ACC FAKE
ini adalah ketua keluarga FAKE . kenapa ? sebab kes fake nie yg paling berat . iaitu akaun fake ! paham ? oke kebanyakkan fake2 nie berlaku kt laman sosial , dan contoh yg terhebat mstilah FACEBOOK ! korang mesti pena dgr , tgok atau baca ttg akaun fake nie kan ? yeah . contohnya macam yg berlaku kt my bestie :D 
Nik Nur Ain Hayyumi Bt Nik Mohd Azizan
waah . full name , hebat kan aku boleh hafal name dea yg panjang tu ? :3 woot2 *padahal aku tanye dea :P ahaha . yeah . akaun fb dea yg ori name Mimi Azizan . tapi ade orang copycat dan mggunakan name Ayumi Azizan . -.-' fake acc . aku pon tak tahu kenapa perlunya buad fake acc -.-' mungkin dorang nk burukkan yumi , or nk cari kwn . or whateva laa .tapi yg pasti Fake Acc adalah yang paling teruk -.-'

MRS. FDP [fake default picture]
wahh . ape tuhh -.-' jangan nk tkejut sangat . sbb bnde byk jadi . name dea yg pelik . orang2 biase panggil gambar fake . camne ? korang perasan tak , kadang2 bile ade orang add korang kt FACEBOOK ! *maaflah , mmg fb je contoh utk aku :P . gambar artis , kartun , kereta . and ape2 lagi . -.-' oke kali nie gunekn aku sbgai contoh . *waaaa , aku jadi contoh hewhew :3 . aku bukak fb then ade org add , waaa org add aku laa . -.-' then bukak2 , gamba NOH HUJAN ! kenapa NOH HUJAN pulak jadi contoh ? bia laa . ahaha then korang tau la kan , camne perasaan aku . *whoa whoa . noh add aku la siall . then aku pon bukak profile . aik , pasaipa nama dia AZIM TOCENG ? what . fake fake fake . fuck . ops terlepas :3 camtu jugak gamba kereta , kartun . memangla best lau tibe2 boboiby nk kwn kite , tp lau tu FDP ? xpyh laa -.-' tapi . jangan igt kartun , kereta , motor , artis ataupun ape2 lagi laaa je FDP . ade lagi , ari tu aku tgok budak nie gune gamba sorang budak perempuan yg aku kenal . aku tanye la "gamba siapa nie ?" die jawab "adik i :)" . aku ckp la "tahniah kerana percubaan anda , tapi saya tak tertipu . nie bukan adik awak " then aku terus kena BLOCK ngn budak uh -.-' mampus dea laa .

FAKE STATUS jr.
waaa . mesti korang xpena dgr lagi kan ? yer2 , bnde nie da lame berlaku . tapi orang jrg perasan . maksud FS nie ialah contohnya mcm nie . 
ade sorang budak name , emm , siape ek nak jadi contoh ? kejaap2 haa , name MUS . sbb ape MUS ? enta , aku baru lepas like status dea . so , gune je la name dea sbg contoh.
oke MUS nie update la satu status , contohnya "aku pegy futsal tadi pastu kena ngorat ngn ahmoi cun . rugi aku tak respons . kenapa la aku malu :3 hewhew."
oke . jgn tanye kenapa status tu . ape yg dimaksudkan FakeStatus ialah MUS TIPU ! dea tak pegy maen futsal pon haritu , dea maen badminton kt SINAMAX -.-' dan yg ngorat dea bukan ahmoi , tapi BAPOK ! haha . kesian kt mus . so , paham ? fakestatus sama la dgn status palsu yang menipu anda yg membacanya dgn perasaan terharu -.-' itu saja kott .

 FAKE???
err , maaf ruangan ni x diisi , sbb aku xhabis kaji lagi keluarga FAKE nie . -.-'

thats all , sekian saje dari saya meyOOmar , pengkaji Fake Family untuk blog MES . trimas readin :D sebarang komen atau cadangan sila pergi ke rightside tab , kt navigation tu tekan chat , dan post kt situ . jgn nk simpan dlm hati . tulis je kt chatbox tu . aku tau , sbb MUS tgh bengang bile bace bnde nie . MUS , tekan chatbox skang :PP

TRIMAS READERS ;D


PHOTO INFO
FAKE FAMILY . LOL


MIMI AZIZAN ;D

MUS ECHO :P

NOH HUJAN :3 *xtau kenapa nk letak gamba die -.-'