PakPandir's

Wednesday, December 28, 2011

Dentist Time :D



heyhoy :D tgok nie :DDDDDDD tgok la :DDD . nampak tak :D tak nampak ? yela saya ckp ;) sy baru lps jumpe dentist . lawa kn gigi saya :D ahaha . excited aku -.-' ape yg saya buad smlam ? macam2 . scalling ape sume . haha . msti korang tak caya , dntist ckp susunan gigi aku lawa :DD haha . satu lagi , dea ckp dlm seminggu nie jgn terkejut kalau tibe2 aku minum air sejuk , rasa sensitve kt gigi . yelahh , selama nie aku xde gigi yg sensitif :D sbb , dea ckp ape ntahh . 

so , semalam lepas balek , aku beli la slurpee , pstu teringat :D nk try la camne rase gigi sensitive :D minum2 slurpee tu , tak sensitive pon -.-' yang aku dapat bukan sensitive tapi BRAINFREEZE . -.-' saket otak aku semalam :DD haha . tu je kott , xde banyak cite sgt laa :D 

oke trimas readin


Tuesday, December 27, 2011

it's not me, but my old self

yeyehh . *nas ahmad style heyhoy :D lame xupdate -.-' kesian kt blog nie . blog sory2 :DD so , hows your holiday ? :DD skola nk start da kan . aku da beli da barang2 skola . korang da ? *jgn perasan la meyo , kao tu da kena buang skola . haha . tidaaak . aku baru sedar , aku tak pgy skola taon dpn :D takpe lah . nnti try mintak keje jadi makcik kantin :DD eh , makcik ape , pakcik :D oke2 jau tersasar dari tittle nieh :D



tahu sbb ape tittle tu ? tak ? macam mana korang nk tau lau aku tak bg tau lagi . apelha korang nie . anyway , xde ape pon tittle tu . just ade org tanye soalan bangang . berani gile ouh gurl tu . soalan dia "eh u nie playboy eh ?" . -.- kalau korang , ape korang buat kt gurl nie ? -.-' cube tgok chat kt bawah :D

gurl : Eh, u nie playboy eh ?
me : err -.-' depends :D
gurl : depends ? mean ? 
me : i tak playboy , tapi depends kt orang tu la nk pggil i ape . lau dia pggil i player , so , dalam mind die msti i nie player kan ? so , i jadi player dalam otak die . in reality , im not kind of that . :)
gurl : ohh . tapi kenapa wall u ramai post dari girl ? hot ek ? awek u tak marah ke ? :D
me : -..-' sape la hantar u nie jadi reporter kan :D  nnti da besar keje kt melodi tau :D oke i jwb satu2 . wall i penuh dgn girl , sbb i nie straight :D lau penuh dgn guys, mean i nie gay la :D haha . joke . im try to be friendly , so , the first thing to be friendly is find friends :D thats what i do :) hot ? ape tuh i tak tau . awek i ? i single dan tak ada awek :D dan tak ada awek pon nk kt i :D faham :D 
gurl : takde gf . wow , xcaye :) anyway i tgok ayat2 u ngn girl2 tu sweet je ? macam mane pulakk tuh ? 
me : sah2 la u nie ade bakat jadi reporter :P oke la . i cite ngn u ekh . duk diam2 :D ayat i sweet ? haha . mana ade . u kott tsilap baca . mungkin u baca cara laen :P oke la gtg . bye :D
gurl : eh byk question lagi nie . hurm :/ oke la bye . tcare 

actually aku bukan nk out pon . just pergi sblum macam2 soalan lagi . haih . -.-' lau korang , korang nk buat ape kt gurl nie ?  patut ke dea tanye soalan camtu ? girl nie mmg camnie ek :P ahaha . rilek2 joke2 :P actually nak je aku ckp kt gurl tu , yang aku ney pena jadi PLAYER , tapi itu smua dulu . tapi lau aku ckp , mesti lagi byk soalan -.-' lepas nie aku rekomen kan dea dkt NAS AHMAD :D haha . terjah terjah . da la , aku tak tau nk tulis ape lagi . :D last say , it's not mebut my old self

Friday, December 23, 2011

tuka baru

blog ini sedang cuba diambil oleh seorang pakar . pakar ke ? enta la . tapi dia akan tolong meyo utk renew this blog . xtau jadi camne . hope better laa :D