PakPandir's

Thursday, July 21, 2011

21 JULY [khamis]

hacchhum ! pergh byk btol habuk kt sini ! xpe2 lps nie mntak bantuan cuci2 servis ! hee :P ! hye guys, lame xupdate ! x tau nk update ape lagi pon ! anyway , aku nk cite ape yg jadi ari nie ! hee ! great !
PJ TIME
werh korang ! lame x PJ kan ? ye arr , xabis2 kena tahan dgn cegu yasir dr kuar PJ, haih ! anyway, ari ni ktorang pj, mcm biase arr , maen sepak takraw ! maen punya maen , tibe2 ade bunyi PRAAKK ! haha. seluar sesorang mungkin koyak ! haha , eh , not me okayh ! budak tu nama I . ktorang pon ckp "haa , koyakk ! . si I nie dgn muka cool , selambe die jwb , "xdela ! da2 sambung . maen2 !"  maen punya maen ! mcm biase arr, maen xpena nk siyes ! sume berebut ! then wktu PJ pon da nk abes wktu tu ! sume da letih ! so , the climax is , bile aku angkat satu bola nie kt tgh2 ! then ade 3 org berebut nk angkat ! mus , I, dengan acap . sume da sedia nk angkat kaki . last2 PRAAAAKKKK ! dlm hati aku da ckp ! yg ni siyes koyaaak ! check punye check ! sluar si I yg koyaak ! ape lagi mmg kena bahan arr ! da la besar ! haha ! tu la bajet nk rebut bola lagi ! haha ! the ending is so saad ! huhu ! dgn sedihnya si I meninggalkn padang sebijik mcm kena buang dari permainan ! haha ! die balek uma laa ! tuka seluar ! haha
ENGLISH TIME
ari nie , aku , M and ade la beberape org lagi kena basuhh ngn teacher ruzana ! haih ! kena ceramah panjang punya ! die cite psl solat , aurat ! hurm ! kcian kt M , mane taknya , cegu pon satu . mmg la xsalah tp kena jage jugak , tp oke la , cegu tego cara baek ! aku hanye bole tunduk je la bile time aku terkena ! haih pedih jugak laa ! xpela ! lupekan hari ini , bsedia utk esok !
 PENCURI'S GAMES
warh ! korang tau x permainan ape nie ? pmainan nie ktorang paggil pncuri2 ! nak tau ? tp bak kate mus nie permainan KOMANDO je yg maen ! sbb sakeet maen bnde nih !  oke this is the gam 
1.  korang tulis kt atas kertas , pencuri | suri rumah | polis | hakim | tukang sebat ! 
2. lps tu koyak satu2 , dan lipat atau gulung ! koyok pon bole ! pstu cmpak laa ! eh lupe ckp lima org je tau bole maen ! lau nk maen ramai2 ! gilir2 laa !
3.sape yg dpt suri ruma tu buat la laporan kt polis , yg die hilang bnde ,ikot la bnde ape2 ! wktu nie mmg kelaka la , korang bole ckp ape2 bnde je yg korang hilang !
4.polis pon lps dpt laporan , tanye kt hakim nk jatuhkn berapa sebatan !
5. then nie la saat paling susa ! sbb tu ramai xnk jadi polis ! skang tinggal due lagi karekter pencuri dan tukang sebat . so , Polis kena teka mane satu pencuri . then lau btol tekaan die ! si pencuri pon disebat (guna pmbaris pukul kt lengan or tapak tangan ikot jumlah yg hakim ttapkan tadi) then lau salah teka ! si polis yg kena sebat ! its nice game but really hurt ! 
yg best nya , aku kena sekali je ! haha ! mmg cuak maen nie ! tapi xpe aku kn mind reader ! bole tau siape pncuri ! haha ! ceh poyo je ! okay thats all ! :) trimas readin yaww !